Mangodessert
Het lekkerst voor het laatst bewaren? Dan is dit mangodessert van kokoskransen en mascarpone de perfecte afsluiting van je diner.
Aan de slag
Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in kleine blokjes.
Klop de slagroom stijf met de suiker. Roer de mascarpone los en spatel voorzichtig door de slagroom.
Breek de koeken in stukjes. Verdeel de helft van het mascarponemengsel over de bodem van de glazen. Verdeel vervolgens de helft van de koek en de helft van de mango in lagen erover. Herhaal de lagen en serveer.
Mangodessert
Het lekkerst voor het laatst bewaren? Dan is dit mangodessert van kokoskransen en mascarpone de perfecte afsluiting van je diner.
nagerecht
null personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in kleine blokjes.
Klop de slagroom stijf met de suiker. Roer de mascarpone los en spatel voorzichtig door de slagroom.
Breek de koeken in stukjes. Verdeel de helft van het mascarponemengsel over de bodem van de glazen. Verdeel vervolgens de helft van de koek en de helft van de mango in lagen erover. Herhaal de lagen en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 mango's
200 ml verse slagroom
75 g kristalsuiker
250 g mascarpone
6 roomboter kokoskransen
Dit heb je nodig
glaasjes (150-175 ml)