Gebakken gnocchi met tuinerwten en kruidenzuivelspread
bewaar
bewaar

Gebakken gnocchi met tuinerwten en kruidenzuivelspread

Gnocchi is altijd goed, maar met een knapperig jasje en een sausje van zuivelspread smaken deze Italiaanse deegkussentjes nóg lekkerder.

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit ¾ van de olijfolie in een grote koekenpan en bak de gnocchi 5 min. op hoog vuur en vervolgens in 10 min. op middelhoog vuur goudgeel en knapperig.

Snijd ondertussen de sjalotten in dunne ringen. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan en bak de sjalot 5 min. Voeg de tuinerwten toe en bak nog 2 min. Roer regelmatig door. Voeg de zuivelspread en het water toe, roer door en verwarm 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Voeg de knapperige gnocchi en de helft van het citroenrasp toe aan de saus en schep goed door. Verdeel over diepe borden, bestrooi met de rest van het citroenrasp en serveer direct.

variatietipBestrooi de gnocchi voor extra pit met wat chilivlokken.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken gnocchi met tuinerwten en kruidenzuivelspread

Gnocchi is altijd goed, maar met een knapperig jasje en een sausje van zuivelspread smaken deze Italiaanse deegkussentjes nóg lekkerder.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig