Anijsboter
bewaar
bewaar

Anijsboter

Met opgeklopte anijsboter op een beschuitje begin je Eerste Paasdag meteen goed.

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Klop de roomboter (op kamertemperatuur) in een mengkom 2 min. met een handmixer op de hoogste stand.

Schraap de zijkanten van de kom schoon, voeg de halfvolle melk en de anijsstaafjes toe en klop op hoge snelheid 10 min. tot de boter luchtig en licht van kleur is.

Doe de anijsboter in een schaaltje en bestrooi met de pure hagelslag. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.

serveertipLekker met scones.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Anijsboter

Met opgeklopte anijsboter op een beschuitje begin je Eerste Paasdag meteen goed.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig