Kruidnoten met chocodips
Fan van chocoladetruffels én kruidnoten? Dan is dit recept een blijvertje.
Aan de slag
Smelt de chocolade met de boter in een hittebestendige kom die je in een pan met een laagje kokend water hangt (au bain-marie). De kom mag het water niet raken.
Neem zodra de chocolade gesmolten is de kom van de pan en wentel met behulp van een vork steeds 1 kruidnoot snel rondom door de chocolade. Haal eruit, laat uitdruipen en leg op een met bakpapier beklede bakplaat of platte schaal. Ga door tot alle chocolade op is. Rol de helft van de kruidnoten door de cacao en bestrooi de andere helft met de hagelslag.
Zet de kruidnoten in de koelkast en laat ze minimaal 30 min. opstijven.
Kruidnoten met chocodips
Fan van chocoladetruffels én kruidnoten? Dan is dit recept een blijvertje.
null personen
335 kcal
25 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Smelt de chocolade met de boter in een hittebestendige kom die je in een pan met een laagje kokend water hangt (au bain-marie). De kom mag het water niet raken.
Neem zodra de chocolade gesmolten is de kom van de pan en wentel met behulp van een vork steeds 1 kruidnoot snel rondom door de chocolade. Haal eruit, laat uitdruipen en leg op een met bakpapier beklede bakplaat of platte schaal. Ga door tot alle chocolade op is. Rol de helft van de kruidnoten door de cacao en bestrooi de andere helft met de hagelslag.
Zet de kruidnoten in de koelkast en laat ze minimaal 30 min. opstijven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g pure chocolade
1 el ongezouten roomboter
100 g kruidnoten
4 el cacaopoeder
30 g hagelslag puur
Dit heb je nodig
bakpapier