Kruidnoten met choco-discodip
Chocolade én discodip als topping op kruidnoten, dat is pas echt dubbelfeest.
Aan de slag
Smelt de melkchocolade in een hittebestendige kom die je in een pan met een laagje kokend water hangt (au bain-marie). De kom mag het water niet raken. Neem zodra de chocolade gesmolten is de kom van de pan en wentel met behulp van een vork steeds 1 kruidnoot snel rondom door de chocolade.
Haal eruit, laat uitdruipen en leg op een met bakpapier beklede bakplaat of platte schaal. Ga door tot alle chocolade op is. Bestrooi met discodip. Zet de kruidnoten in de koelkast en laat minimaal 30 min. opstijven.
Kruidnoten met choco-discodip
Chocolade én discodip als topping op kruidnoten, dat is pas echt dubbelfeest.
null personen
260 kcal
25 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Smelt de melkchocolade in een hittebestendige kom die je in een pan met een laagje kokend water hangt (au bain-marie). De kom mag het water niet raken. Neem zodra de chocolade gesmolten is de kom van de pan en wentel met behulp van een vork steeds 1 kruidnoot snel rondom door de chocolade.
Haal eruit, laat uitdruipen en leg op een met bakpapier beklede bakplaat of platte schaal. Ga door tot alle chocolade op is. Bestrooi met discodip. Zet de kruidnoten in de koelkast en laat minimaal 30 min. opstijven.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g melkchocolade
100 g kruidnoten
2 el discodip
Dit heb je nodig
bakpapier