Boter met bruine suiker
bewaar
bewaar

Boter met bruine suiker

Opgeklopte boter met basterdsuiker is een heerlijke aanvulling op het paasontbijt of de paasbrunch.

15 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Klop de roomboter (op kamertemperatuur) in een mengkom 2 min. met een handmixer op de hoogste stand. Schraap de zijkanten van de kom schoon.

Voeg de halfvolle melk en ⅚ van de donkere basterdsuiker toe en klop op hoge snelheid 10 min. tot de boter luchtig en licht van kleur is.

Doe de bruinesuikerboter in een schaaltje en bestrooi met de rest van de basterdsuiker. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.

serveertip Lekker op wentelteefjes (dan is het recept niet meer glutenvrij).
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boter met bruine suiker

Opgeklopte boter met basterdsuiker is een heerlijke aanvulling op het paasontbijt of de paasbrunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig