Boter met bruine suiker
Opgeklopte boter met basterdsuiker is een heerlijke aanvulling op het paasontbijt of de paasbrunch.
Aan de slag
Klop de roomboter (op kamertemperatuur) in een mengkom 2 min. met een handmixer op de hoogste stand. Schraap de zijkanten van de kom schoon.
Voeg de halfvolle melk en ⅚ van de donkere basterdsuiker toe en klop op hoge snelheid 10 min. tot de boter luchtig en licht van kleur is.
Doe de bruinesuikerboter in een schaaltje en bestrooi met de rest van de basterdsuiker. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
Boter met bruine suiker
Opgeklopte boter met basterdsuiker is een heerlijke aanvulling op het paasontbijt of de paasbrunch.
bijgerecht
null personen
245 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de roomboter (op kamertemperatuur) in een mengkom 2 min. met een handmixer op de hoogste stand. Schraap de zijkanten van de kom schoon.
Voeg de halfvolle melk en ⅚ van de donkere basterdsuiker toe en klop op hoge snelheid 10 min. tot de boter luchtig en licht van kleur is.
Doe de bruinesuikerboter in een schaaltje en bestrooi met de rest van de basterdsuiker. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g ongezouten roomboter
2 el halfvolle melk
3 el donkere basterdsuiker