Broodje plantaardige kip-sambasalade
bewaar
bewaar

Broodje plantaardige kip-sambasalade

Lekker hoor, zo'n plantaardige lunch! Dit vegan broodje met kip-sambasalade is simpel te maken en ook nog fris en pittig van smaak.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Halveer ondertussen de halve komkommer, verwijder de zaadlijsten met een lepel en snijd in dunne reepjes (julienne). Meng de komkommer met de peen julienne, azijn, het water en de suiker. Laat 10 min. staan en schep af en toe om.

Snijd ondertussen de muntblaadjes in reepjes en hak de pinda’s fijn. Snijd de broodjes open en besmeer met de plantaardige kip-sambasalade. Beleg met de ingelegde peen en komkommer en bestrooi met de munt en pinda’s.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje plantaardige kip-sambasalade

Lekker hoor, zo'n plantaardige lunch! Dit vegan broodje met kip-sambasalade is simpel te maken en ook nog fris en pittig van smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig