Pastinaak en zoete aardappel uit de oven
bewaar
bewaar

Pastinaak en zoete aardappel uit de oven

Een lekker bijgerecht met een vleugje mosterd. Deze geroosterde groenten zouden zomaar eens de ster van de avond kunnen zijn.

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Boen de zoete aardappel schoon. Snijd de zoete aardappel en pastinaak in blokjes van 2 cm. Halveer de spruiten. Ris de naalden van de takjes rozemarijn en snijd fijn. Meng de rozemarijn met de ahornsiroop en mosterd.

Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de olie en rooster ca. 15 min. in de oven. Haal de groenten uit de oven, verdeel de ahorn-mosterddressing erover, breng op smaak met peper en eventueel zout, schep goed om en rooster nog 10 min.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastinaak en zoete aardappel uit de oven

Een lekker bijgerecht met een vleugje mosterd. Deze geroosterde groenten zouden zomaar eens de ster van de avond kunnen zijn.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig