Left-over oliebol muffin
Een feestelijke start heb je met deze leftover oliebollen muffins. Extra lekker met nootjes of rozijnen door het beslag.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de oliebollen in stukjes van 1 cm.
Klop de eieren samen met de melk, kaneel en suiker los in een ruime kom. Voeg de stukjes oliebol toe, schep goed om tot alles bedekt is en verdeel over de muffinvorm.
Bak de muffins ca. 20 min. in het midden van de oven.
Left-over oliebol muffin
Een feestelijke start heb je met deze leftover oliebollen muffins. Extra lekker met nootjes of rozijnen door het beslag.
null porties
210 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de oliebollen in stukjes van 1 cm.
Klop de eieren samen met de melk, kaneel en suiker los in een ruime kom. Voeg de stukjes oliebol toe, schep goed om tot alles bedekt is en verdeel over de muffinvorm.
Bak de muffins ca. 20 min. in het midden van de oven.
combinatietip:
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g leftover oliebollen
2 middelgrote scharreleieren
150 ml volle melk
1 tl kaneel
50 g kristalsuiker
Dit heb je nodig
papieren muffinvormpjes
muffinvorm 6-cups (AH Spaaractie)