Oliebollen wentelteefjes
Leftover oliebollen? Maak er dan wentelteefjes van!
Aan de slag
Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Snijd de oliebollen elk in 4 plakken.
Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Wentel de helft van de oliebollenplakken een voor een door het ei-melkmengsel en bak ze in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de oliebollenplakken.
Serveer direct en bestrooi de wentelteefjes met de poedersuiker.
Oliebollen wentelteefjes
Instructievideo - 01:16 min.
Oliebollen wentelteefjes
Leftover oliebollen? Maak er dan wentelteefjes van!
null personen
280 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Snijd de oliebollen elk in 4 plakken.
Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Wentel de helft van de oliebollenplakken een voor een door het ei-melkmengsel en bak ze in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de oliebollenplakken.
Serveer direct en bestrooi de wentelteefjes met de poedersuiker.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgroot scharrelei
100 ml halfvolle melk
1 tl gemalen kaneel
4 oliebollen
30 g ongezouten roomboter
2 el poedersuiker