Snelle paddenstoelenragout in bladerdeegsterren
bewaar
bewaar

Snelle paddenstoelenragout in bladerdeegsterren

Maak razendsnel makkelijke paddenstoelenragout in bladerdeegsterren. Kan je zelf ook lekker aanschuiven aan de Kersttafel.

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de bladerdeegbakjes volgens aanwijzingen op de verpakking.

Verhit ondertussen de boter in een pan met dikke bodem. Voeg de bloem toe en bak nog 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de paddenstoelensoep en tijm toe en breng al roerend aan de kook. Laat in 1-2 min. koken tot ragout. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.

Verdeel de rucola over borden. Vul de bladerdeegbakjes met de ragout en zet ze op de rucola. Serveer de rest van de ragout er apart bij.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle paddenstoelenragout in bladerdeegsterren

Maak razendsnel makkelijke paddenstoelenragout in bladerdeegsterren. Kan je zelf ook lekker aanschuiven aan de Kersttafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig