Snelle paddenstoelenragout in bladerdeegsterren
Maak razendsnel makkelijke paddenstoelenragout in bladerdeegsterren. Kan je zelf ook lekker aanschuiven aan de Kersttafel.
Aan de slag
Verwarm de bladerdeegbakjes volgens aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de boter in een pan met dikke bodem. Voeg de bloem toe en bak nog 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de paddenstoelensoep en tijm toe en breng al roerend aan de kook. Laat in 1-2 min. koken tot ragout. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.
Verdeel de rucola over borden. Vul de bladerdeegbakjes met de ragout en zet ze op de rucola. Serveer de rest van de ragout er apart bij.
Snelle paddenstoelenragout in bladerdeegsterren
Maak razendsnel makkelijke paddenstoelenragout in bladerdeegsterren. Kan je zelf ook lekker aanschuiven aan de Kersttafel.
null porties
165 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de bladerdeegbakjes volgens aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de boter in een pan met dikke bodem. Voeg de bloem toe en bak nog 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de paddenstoelensoep en tijm toe en breng al roerend aan de kook. Laat in 1-2 min. koken tot ragout. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.
Verdeel de rucola over borden. Vul de bladerdeegbakjes met de ragout en zet ze op de rucola. Serveer de rest van de ragout er apart bij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 AH Excellent Feestfavoriet bladerdeegbakjes in stervorm
30 g ongezouten roomboter
25 g tarwebloem
300 ml gebonden paddenstoelensoep
1 tl gedroogde tijm
10 g rucola