Leftover gezonde bonensoep met kaas-uibroodjes
bewaar
bewaar

Leftover gezonde bonensoep met kaas-uibroodjes

Bonensoep over van de avond ervoor? Bewaren! Daar maak je deze gezonde leftover bonensoep met kaas-uibroodjes van.

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in dunne halve ringen en halveer de plakken kaas.

Snijd de broodjes open en beleg elke helft met een halve plak kaas en verdeel de ui erover. Breng op smaak met peper. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 10 min in de oven tot de kaas gesmolten is.

Verwarm ondertussen de restjes soep ca. 10 min op laag vuur. Voeg eventueel wat extra water toe als de soep te dik is. Serveer de soep met de kaas-uibroodjes.

bereidingstipZo maak je bonensoep.
bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Leftover gezonde bonensoep met kaas-uibroodjes

Bonensoep over van de avond ervoor? Bewaren! Daar maak je deze gezonde leftover bonensoep met kaas-uibroodjes van.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig