Leftover gezonde bonensoep met kaas-uibroodjes
Bonensoep over van de avond ervoor? Bewaren! Daar maak je deze gezonde leftover bonensoep met kaas-uibroodjes van.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in dunne halve ringen en halveer de plakken kaas.
Snijd de broodjes open en beleg elke helft met een halve plak kaas en verdeel de ui erover. Breng op smaak met peper. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 10 min in de oven tot de kaas gesmolten is.
Verwarm ondertussen de restjes soep ca. 10 min op laag vuur. Voeg eventueel wat extra water toe als de soep te dik is. Serveer de soep met de kaas-uibroodjes.
Leftover gezonde bonensoep met kaas-uibroodjes
Bonensoep over van de avond ervoor? Bewaren! Daar maak je deze gezonde leftover bonensoep met kaas-uibroodjes van.
null personen
385 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in dunne halve ringen en halveer de plakken kaas.
Snijd de broodjes open en beleg elke helft met een halve plak kaas en verdeel de ui erover. Breng op smaak met peper. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 10 min in de oven tot de kaas gesmolten is.
Verwarm ondertussen de restjes soep ca. 10 min op laag vuur. Voeg eventueel wat extra water toe als de soep te dik is. Serveer de soep met de kaas-uibroodjes.
bereidingstip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
4 plakken 30+ belegen kaas
4 afbak schnittbroodjes volkoren
4 porties gevulde tomatensoep
Dit heb je nodig
bakpapier