Gevulde champignon-pizzaatjes
Een mini pizza om met niemand te delen? Deze champignons met romige tomatensaus en kaas kun je blijven eten.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verwijder voorzichtig de stelen van de champignons, houd de hoeden intact. De stelen gebruik je niet. Snijd de pepperoni in stukjes van ca. een ½ cm.
Vul de champignonhoeden achtereenvolgend met 1 tl pizzasaus en 1 tl pizzakaas. Bestrooi met de pepperoni en versgemalen peper.
Verdeel de gevulde champignons over de met bakpapier beklede traybake en bak in ca. 10 min. lichtbruin en gaar. Serveer direct.
Gevulde champignon-pizzaatjes
Instructievideo - 00:23 min.
Gevulde champignon-pizzaatjes
Een mini pizza om met niemand te delen? Deze champignons met romige tomatensaus en kaas kun je blijven eten.
null personen
115 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verwijder voorzichtig de stelen van de champignons, houd de hoeden intact. De stelen gebruik je niet. Snijd de pepperoni in stukjes van ca. een ½ cm.
Vul de champignonhoeden achtereenvolgend met 1 tl pizzasaus en 1 tl pizzakaas. Bestrooi met de pepperoni en versgemalen peper.
Verdeel de gevulde champignons over de met bakpapier beklede traybake en bak in ca. 10 min. lichtbruin en gaar. Serveer direct.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kastanjechampignons
25 g pepperoni
100 g Mutti pizzasaus aromatizzata
75 g geraspte pizzakaas
Dit heb je nodig
bakplaat: 39 x 24 x 2 cm
bakpapier