Beren-pizzabroodjes
Die saaie boterham toveren we om tot ware kunstwerkjes voor de kleintjes.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de boterhammen licht. Snijd met een mesje berenkoppen met 2 oortjes uit elke boterham. Leg op een bakplaat.
Bestrijk de berenkoppen elk met 1 el pizzasaus en bestrooi met de geraspte kaas. Halveer de mozzarellabolletjes en de olijven. Knip flinterdunne reepjes van de snacknori. Maak van de mozzarella, de halve olijf en een streepje snacknori de snoet van de beer. Maak met de kappertjes de ogen.
Laat in 5 min. warm worden in de oven tot de kaas gesmolten is.
Beren-pizzabroodjes
Die saaie boterham toveren we om tot ware kunstwerkjes voor de kleintjes.
null porties
110 kcal
10 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de boterhammen licht. Snijd met een mesje berenkoppen met 2 oortjes uit elke boterham. Leg op een bakplaat.
Bestrijk de berenkoppen elk met 1 el pizzasaus en bestrooi met de geraspte kaas. Halveer de mozzarellabolletjes en de olijven. Knip flinterdunne reepjes van de snacknori. Maak van de mozzarella, de halve olijf en een streepje snacknori de snoet van de beer. Maak met de kappertjes de ogen.
Laat in 5 min. warm worden in de oven tot de kaas gesmolten is.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
8 el Mutti pizzasaus aromatizzata
60 g geraspte mozzarella
4 mini-mozzarellabolletjes
4 zwarte olijven zonder pit
½ vel nori snack
16 kappertjes
Dit heb je nodig
broodrooster