Krokante aardappelblokjes met kipschnitzel en champignonsaus
bewaar
bewaar

Krokante aardappelblokjes met kipschnitzel en champignonsaus

Knapperige aardappeltjes, een kipschnitzel en romige saus. Dat is een klassieker waar je geen genoeg van krijgt.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de airfryer voor op 175 °C. Bereid hierin de aardappelblokjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit ondertussen 2el olie (per 4 personen) in een grote koekenpan en bak de kipschnitzels in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer regelmatig.

Verhit ondertussen 1el olie (per 4 personen) in een hapjespan en bak de ui, champignons en dragon 5 min. op hoog vuur. Zet het vuur middelhoog, voeg de zuivelspread en de helft van de azijn toe en roer tot een saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Klop een dressing van de rest van de olie, de rest van de azijn, de mosterd, peper en eventueel zout. Meng de sla met de dressing en serveer samen met de aardappelblokjes en de gebakken schnitzels. Verdeel de champignonsaus erover en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante aardappelblokjes met kipschnitzel en champignonsaus

Knapperige aardappeltjes, een kipschnitzel en romige saus. Dat is een klassieker waar je geen genoeg van krijgt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig