Bladerdeeghapjes met feta- en paprikavulling
Van deze bladerdeegsnacks met feta ga je bijna van borden gooien, zo lekker zijn ze. Vul je bladerdeeghapjes met feta, kalamataolijven en paprikareepjes, even de oven in en eet smakelijk!
Aan de slag
Snijd de geroosterde paprika in blokjes van een ½ cm. Snijd de peterselie en olijven grof en doe in een mengkom. Verkruimel de feta erboven en schep erdoor. Breng op smaak met peper.
Maak 6 bladerdeegbakjes t/m stap 4 van het basisrecept. Vul de afgekoelde bakjes met het paprika-fetamengsel.
Bladerdeegbakjes met feta- en paprikavulling
Instructievideo - 00:49 min.
Bladerdeeghapjes met feta- en paprikavulling
Van deze bladerdeegsnacks met feta ga je bijna van borden gooien, zo lekker zijn ze. Vul je bladerdeeghapjes met feta, kalamataolijven en paprikareepjes, even de oven in en eet smakelijk!
null porties
135 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de geroosterde paprika in blokjes van een ½ cm. Snijd de peterselie en olijven grof en doe in een mengkom. Verkruimel de feta erboven en schep erdoor. Breng op smaak met peper.
Maak 6 bladerdeegbakjes t/m stap 4 van het basisrecept. Vul de afgekoelde bakjes met het paprika-fetamengsel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g Royal Geroosterde paprika in reepjes
5 g verse peterselie
1 el biologische kalamata-olijven
75 g feta