Diamanthaas bakken
Diamanthaas is een mals stukje rundvlees dat een beetje op ossenhaas lijkt, maar een stuk kleiner is. Lekker met je favo saus.
Aan de slag
Laat de diamanthaas in de verpakking in ca. 30 min. op kamertemperatuur komen. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met versgemalen zwarte peper en zout.
Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de diamanthaas 4-5 min. Keer af en toe.
Voeg de roomboter toe aan de pan en draai het vuur uit. Wentel de diamanthaas nog 1 min. door de boter.
Leg het vlees op een bord en schenk de jus erover. Laat losjes afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten. De vleessappen verdelen zich nu over het vlees, zodat het minder vocht verliest bij het aansnijden.
Diamanthaas bakken
Diamanthaas is een mals stukje rundvlees dat een beetje op ossenhaas lijkt, maar een stuk kleiner is. Lekker met je favo saus.
hoofdgerecht
null personen
335 kcal
10 min. bereiden
35 min. wachten
Aan de slag
Laat de diamanthaas in de verpakking in ca. 30 min. op kamertemperatuur komen. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met versgemalen zwarte peper en zout.
Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de diamanthaas 4-5 min. Keer af en toe.
Voeg de roomboter toe aan de pan en draai het vuur uit. Wentel de diamanthaas nog 1 min. door de boter.
Leg het vlees op een bord en schenk de jus erover. Laat losjes afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten. De vleessappen verdelen zich nu over het vlees, zodat het minder vocht verliest bij het aansnijden.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g diamanthaas
1 el zonnebloemolie
25 g ongezouten roomboter
Dit heb je nodig
aluminiumfolie