Karamelskyr met appel en granola
Appeltje-geen-eitje met deze karamelskyr met appel en granola. Want... dit toetje is stiekem ook heel lekker als ontbijtje!
Aan de slag
Schil de appels en snijd ze in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 1 cm. Verhit de boter in een koekenpan en bak de appel met de kaneel en het citroensap ca. 5 min. op middelhoog vuur.
Verdeel achtereenvolgens de helft van de skyr, de helft van de appel en de helft van de granola over glazen. Herhaal deze stap met de rest van de skyr, appel en granola en serveer.
Karamelskyr met appel en granola
Appeltje-geen-eitje met deze karamelskyr met appel en granola. Want... dit toetje is stiekem ook heel lekker als ontbijtje!
nagerecht
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de appels en snijd ze in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 1 cm. Verhit de boter in een koekenpan en bak de appel met de kaneel en het citroensap ca. 5 min. op middelhoog vuur.
Verdeel achtereenvolgens de helft van de skyr, de helft van de appel en de helft van de granola over glazen. Herhaal deze stap met de rest van de skyr, appel en granola en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 Elstar appels
20 g ongezouten roomboter
1 tl gemalen kaneel
1 el citroensap
400 g skyr licht gezouten caramel
100 g granola pure chocolade & hazelnoot