Flammkuchen met appel en amandel
bewaar
bewaar

Flammkuchen met appel en amandel

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de amandelspijs los met een vork en meng met de crème fraîche. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in blokjes. Bak de appelblokjes in de boter goudbruin. Bestrooi met de suiker en de kaneel, voeg de rozijnen toe en blus af met de calvados. Rol het deeg met het bakpapier uit over een bakplaat. Bestrijk met de crème fraîche en verdeel het appelmengsel erover. Bestrooi met het amandelschaafsel. Bak ca. 15 min. in de oven. Garneer met de karamelpasta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Flammkuchen met appel en amandel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig