Pita met rucola, gerookte zalmflakes en tahinyoghurt
De tahin geeft een lekkere nootachtige, volle smaak aan deze pita met zalm!
Aan de slag
Verwarm de pita’s in een broodrooster volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de tahin met de Griekse yoghurt en het citroensap.
Snijd de pita’s open en vul achtereenvolgens met de helft van de tahinyoghurt, rucola, warmgerookte zalmflakes en de rest van de tahinyoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Pita met rucola, gerookte zalmflakes en tahinyoghurt
De tahin geeft een lekkere nootachtige, volle smaak aan deze pita met zalm!
null personen
395 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de pita’s in een broodrooster volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de tahin met de Griekse yoghurt en het citroensap.
Snijd de pita’s open en vul achtereenvolgens met de helft van de tahinyoghurt, rucola, warmgerookte zalmflakes en de rest van de tahinyoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grote volkorenpitabroodjes
1½ el BioToday Tahin wit
6 el yoghurt Griekse stijl 0%
1 el citroensap
40 g rucola
300 g warmgerookte zalmflakes
Dit heb je nodig
broodrooster