Spinaziepannenkoek met gerookte zalm
bewaar
bewaar

Spinaziepannenkoek met gerookte zalm

Vergeet de lunchtrommel en bak pannenkoeken als lunch. Daar krijg je geen spijt van, zeker niet als je gaat voor deze groene variant met spinazie en gerookte zalm.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Ontdooi de spinazie en knijp er zoveel mogelijk vocht uit. Doe de spinazie, havermout, melk, eieren, bakpoeder en het volkorenmeel in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een beslag.

Verhit in 2 koekenpannen elk een ¼ olie en bak van de helft van het beslag 2 pannenkoeken in ca. 4-5 min. knapperig en gaar. Keer halverwege. Bak zo nog 2 pannenkoeken.

Verdeel de pannenkoeken over de borden, verdeel de zalm en yoghurt erover. Breng op smaak met wat versgemalen peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziepannenkoek met gerookte zalm

Vergeet de lunchtrommel en bak pannenkoeken als lunch. Daar krijg je geen spijt van, zeker niet als je gaat voor deze groene variant met spinazie en gerookte zalm.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig