Bosvruchtenpannenkoekjes met Griekse yoghurt & munt
Gezond het weekend in? Dan moet je deze bosvruchtenpannenkoekjes hebben!
Aan de slag
Prak de bananen met een vork. Klop de eieren los in een kom. Meng met de banaan, het meel en de melk tot een beslag. Schep het zomerfruit voorzichtig erdoor.
Verhit 1/4 van de in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak 3 pannenkoekjes van Ø 8 cm in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bak zo de rest van de pannenkoekjes (3 per persoon).
Snijd de munt fijn. Serveer de pannenkoekjes met de Griekse yoghurt en bestrooi met de munt.
Bosvruchtenpannenkoekjes met Griekse yoghurt & munt
Gezond het weekend in? Dan moet je deze bosvruchtenpannenkoekjes hebben!
null personen
350 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Prak de bananen met een vork. Klop de eieren los in een kom. Meng met de banaan, het meel en de melk tot een beslag. Schep het zomerfruit voorzichtig erdoor.
Verhit 1/4 van de in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak 3 pannenkoekjes van Ø 8 cm in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bak zo de rest van de pannenkoekjes (3 per persoon).
Snijd de munt fijn. Serveer de pannenkoekjes met de Griekse yoghurt en bestrooi met de munt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bananen
2 witte scharreleieren
150 g volkoren tarwemeel
250 ml halfvolle melk
125 g diepvries zomerfruit
2 el zonnebloemolie
5 g verse munt
150 g Griekse yoghurt 0%