Omelet met roerbakgroente en mozzarella
Een makkelijk maaltje: vul je omelet met Italiaanse groente en gesmolten mozzarella voor een gezonde lunch!
Aan de slag
Klop de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel ⅓ van de olie over 2 koekenpannen, schenk ¼ van het eimengsel in iedere pan en bak ca. 2 min. per kant. Houd warm op een bord onder een deksel. Bak zo nog 2 omeletten.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de roerbakgroente ca. 7 min. Breng op smaak met peper. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes van ca. 2 cm. Voeg de mozzarella toe aan de groente en verwarm 1 min. mee.
Verdeel de roerbakgroente met mozzarella over de omeletten, vouw dubbel en serveer.
Omelet met roerbakgroente en mozzarella
Een makkelijk maaltje: vul je omelet met Italiaanse groente en gesmolten mozzarella voor een gezonde lunch!
null personen
420 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel ⅓ van de olie over 2 koekenpannen, schenk ¼ van het eimengsel in iedere pan en bak ca. 2 min. per kant. Houd warm op een bord onder een deksel. Bak zo nog 2 omeletten.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de roerbakgroente ca. 7 min. Breng op smaak met peper. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes van ca. 2 cm. Voeg de mozzarella toe aan de groente en verwarm 1 min. mee.
Verdeel de roerbakgroente met mozzarella over de omeletten, vouw dubbel en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 middelgrote eieren
3 el milde olijfolie
400 g fijne Italiaanse roerbakgroente
250 g mozzarella