Italiaanse omelet met groente
Met deze Italiaanse omelet vol groente bij de lunch kom jij de rest van de dag wel door.
Aan de slag
Verhit de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente met de Italiaanse kruiden en peper 6 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaten.
Klop de eieren los met de melk en peper. Roer de kaas erdoor. Schenk het eimengsel bij de groente en meng goed. Leg de tomaten met de snijkant naar boven op het mengsel.
Bak de omelet met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur. Verwijder de deksel en bak nog 5 min. tot de omelet helemaal gestold is en het vocht verdampt.
Italiaanse omelet met groente
Met deze Italiaanse omelet vol groente bij de lunch kom jij de rest van de dag wel door.
null personen
315 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verhit de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente met de Italiaanse kruiden en peper 6 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaten.
Klop de eieren los met de melk en peper. Roer de kaas erdoor. Schenk het eimengsel bij de groente en meng goed. Leg de tomaten met de snijkant naar boven op het mengsel.
Bak de omelet met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur. Verwijder de deksel en bak nog 5 min. tot de omelet helemaal gestold is en het vocht verdampt.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
400 g Italiaanse roerbakgroente
2 tl Italiaanse kruiden
250 g cherrytomaten
6 witte scharreleieren
100 ml halfvolle melk
100 g geraspte kaas 30+