Omelet met spinazie en 30+ kaas
Deze gezonde omelet met spinazie en kaas is de ideale doordeweekse lunch, maar smaakt naar het weekend.
Aan de slag
Laat de spinazie ontdooien. Knijp zoveel mogelijk vocht uit de spinazie.
Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de spinazie erdoor. Verhit 2 koekenpannen met elk de helft van de olie op middelhoog vuur en verdeel het eimengsel erover.
Verdeel de kaas over de helft van elke omelet, bak 4 min. Vouw de omeletten met behulp van een spatel dubbel, zet het vuur laag en bak nog 3 min.
Rooster ondertussen het brood en snijd de sneetjes schuin doormidden. Laat de omeletten elk op een bord glijden, halveer en serveer met het geroosterde brood.
Omelet met spinazie en 30+ kaas
Deze gezonde omelet met spinazie en kaas is de ideale doordeweekse lunch, maar smaakt naar het weekend.
null personen
335 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de spinazie ontdooien. Knijp zoveel mogelijk vocht uit de spinazie.
Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de spinazie erdoor. Verhit 2 koekenpannen met elk de helft van de olie op middelhoog vuur en verdeel het eimengsel erover.
Verdeel de kaas over de helft van elke omelet, bak 4 min. Vouw de omeletten met behulp van een spatel dubbel, zet het vuur laag en bak nog 3 min.
Rooster ondertussen het brood en snijd de sneetjes schuin doormidden. Laat de omeletten elk op een bord glijden, halveer en serveer met het geroosterde brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g diepvries fijngesneden spinazie
6 witte scharreleieren
50 ml halfvolle melk
2 el milde olijfolie
125 g De Zaanse Hoeve mild 30+ geraspt
4 sneetjes volkorenbrood
Dit heb je nodig
broodrooster