Mini-frittata met erwten, ham en kaas
Deze frittata's lijken net kleine hartige taartjes! En taartjes... Tja, dat betekent toch wel een beetje feest. Ga snel aan de slag met dit recept!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de muffinvorm in.
Snijd de bieslook fijn. Klop de scharreleieren los met de halfvolle melk, de bieslook, peper en eventueel zout.
Meng de fijne tuinerwten met de hamreepjes en de geraspte kaas en verdeel over de muffinvorm.
Schenk het eimengsel erover. Bak de muffins in ca. 25 min. goubruin en gaar. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Mini-frittata met erwten, ham en kaas
Deze frittata's lijken net kleine hartige taartjes! En taartjes... Tja, dat betekent toch wel een beetje feest. Ga snel aan de slag met dit recept!
null porties
170 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de muffinvorm in.
Snijd de bieslook fijn. Klop de scharreleieren los met de halfvolle melk, de bieslook, peper en eventueel zout.
Meng de fijne tuinerwten met de hamreepjes en de geraspte kaas en verdeel over de muffinvorm.
Schenk het eimengsel erover. Bak de muffins in ca. 25 min. goubruin en gaar. Haal uit de oven en laat afkoelen.
bewaartip:
vegatip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 g verse bieslook
6 scharreleieren
50 ml halfvolle melk
150 g diepvries fijne tuinerwten
100 g hamreepjes
100 g De Zaanse Hoeve mild 30+ geraspt
Dit heb je nodig
siliconen muffinvorm met 6 holtes