Frambozensalade met camembert en sojabonen
bewaar
bewaar

Frambozensalade met camembert en sojabonen

Voor een gezonde topping over deze frambozensalade gebruiken we krokante ontbijtgranen!

5 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Klop de olie met de azijn, peper en eventueel zout tot een dressing en voeg de gesneden rode ui toe. Snijd de camembert in blokjes van ca. 2 cm.

Meng de veldsla met de sojabonen, kiemgroente, camembert, frambozen en dressing met rode ui. Bestrooi met de ontbijtgranen en breng op smaak met peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frambozensalade met camembert en sojabonen

Voor een gezonde topping over deze frambozensalade gebruiken we krokante ontbijtgranen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig