Frambozensalade met camembert en sojabonen
Voor een gezonde topping over deze frambozensalade gebruiken we krokante ontbijtgranen!
Aan de slag
Klop de olie met de azijn, peper en eventueel zout tot een dressing en voeg de gesneden rode ui toe. Snijd de camembert in blokjes van ca. 2 cm.
Meng de veldsla met de sojabonen, kiemgroente, camembert, frambozen en dressing met rode ui. Bestrooi met de ontbijtgranen en breng op smaak met peper.
Frambozensalade met camembert en sojabonen
Voor een gezonde topping over deze frambozensalade gebruiken we krokante ontbijtgranen!
null personen
395 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Klop de olie met de azijn, peper en eventueel zout tot een dressing en voeg de gesneden rode ui toe. Snijd de camembert in blokjes van ca. 2 cm.
Meng de veldsla met de sojabonen, kiemgroente, camembert, frambozen en dressing met rode ui. Bestrooi met de ontbijtgranen en breng op smaak met peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el extra vierge olijfolie
1 el rodewijnazijn
50 g gesneden rode uien
175 g Le Rustique camembert
85 g veldsla
400 g koelverse sojabonen
60 g milde kiemgroente
225 g verse frambozen
75 g krokante ontbijtgranen pecannoten