Volkoren crostini’s met paddenstoelen, salie en camembert
bewaar
bewaar

Volkoren crostini’s met paddenstoelen, salie en camembert

Een knapperig broodje, zachte camembert, verse shiitake, wat knoflook, salie, en zie daar: het ideale gezonde borrelhapje!

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van het stokbrood en snijd het brood in 16 schuine plakjes (per 16 stuks).

Leg op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de olie en bak in het midden van de oven in ca. 9 min. goudbruin en krokant. Neem de crostini uit de oven en laat afkoelen.

Halveer de shiitake en snijd de camembert in dunne plakken. Haal de blaadjes van de takjes salie en snijd grof.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de shiitake 4 min. op hoog vuur. Voeg de salie toe en bak 1 min. mee.

Halveer de knoflook en wrijf de gebakken sneetjes brood aan één kant in met het snijvlak van de teen knoflook.

Beleg met de camembert en gratineer ca. 6 min. in de oven tot de camembert gesmolten is. Verdeel de shiitake erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkoren crostini’s met paddenstoelen, salie en camembert

Een knapperig broodje, zachte camembert, verse shiitake, wat knoflook, salie, en zie daar: het ideale gezonde borrelhapje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig