Bloemkool'couscous' met avocado
Geniet van deze gezonde en verfrissende bloemkool'couscous' met avocado, kidneybonen en knapperige rauwkost. Een heerlijk lunchgerecht boordevol groente!
Aan de slag
Doe de kidneybonen in een zeef, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd ondertussen de avocado’s in de breedte in dunne plakken.
Klop de olie met de azijn en het komijnzaad tot een dressing. Meng de bloemkoolcouscous met de rauwkost komkommer, kidneybonen en de dressing. Verdeel eerst de sla, dan de bloemkool- couscous en vervolgens de avocado over kommen of borden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bloemkool'couscous' met avocado
Geniet van deze gezonde en verfrissende bloemkool'couscous' met avocado, kidneybonen en knapperige rauwkost. Een heerlijk lunchgerecht boordevol groente!
null personen
405 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de kidneybonen in een zeef, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd ondertussen de avocado’s in de breedte in dunne plakken.
Klop de olie met de azijn en het komijnzaad tot een dressing. Meng de bloemkoolcouscous met de rauwkost komkommer, kidneybonen en de dressing. Verdeel eerst de sla, dan de bloemkool- couscous en vervolgens de avocado over kommen of borden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kidneybonen in blik
2 avocado's
4 el extra vierge olijfolie
1½ el rodewijnazijn
1 tl komijnzaad
400 g koelverse bloemkoolcouscous
150 g rauwkost komkommer
50 g jonge bladsla met veldsla