Spaghetti met tomatensaus, tuinerwten en filetlapjes
Van deze spaghetti met tomatensaus, tuinerwten en filetlapjes blijf je opscheppen.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de tuinerwten de laatste 3 min. mee. Giet af.
Snipper ondertussen de ui en snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in de hapjespan en fruit de ui en knoflook ca. 1 min. Voeg de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe, breng aan de kook en laat ca. 8 min. zachtjes koken.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de filetlapjes ca. 2 min. op middelhoog tot hoog vuur gaar. Keer halverwege. Neem de filetlapjes uit de pan en snijd in repen.
Meng de spaghetti en tuinerwten met de tomatensaus en filetlapjes en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Spaghetti met tomatensaus, tuinerwten en filetlapjes
Van deze spaghetti met tomatensaus, tuinerwten en filetlapjes blijf je opscheppen.
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de tuinerwten de laatste 3 min. mee. Giet af.
Snipper ondertussen de ui en snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in de hapjespan en fruit de ui en knoflook ca. 1 min. Voeg de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe, breng aan de kook en laat ca. 8 min. zachtjes koken.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de filetlapjes ca. 2 min. op middelhoog tot hoog vuur gaar. Keer halverwege. Neem de filetlapjes uit de pan en snijd in repen.
Meng de spaghetti en tuinerwten met de tomatensaus en filetlapjes en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenspaghetti
300 g diepvries fijne tuinerwten
1 middelgrote ui
2 tenen knoflook
4 el milde olijfolie
800 g tomatenblokjes in blik
2 el gedroogde Italiaanse kruiden
350 g varkensfiletlapjes à la minute naturel