Kwark met banaan, blauwe bessen en pangranola
Deze kwark met banaan, blauwe bessen en pangranola geeft je genoeg energie voor de rest van de ochtend.
Aan de slag
Meng de kwark met de blauwe bessen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de havermout ca. 6 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.
Hak ondertussen de amandelen grof en voeg samen met de rozijnen en kaneel de laatste 2 min. toe aan de havermout (pangranola). Roer de pindakaas erdoor en laat op een bord in ca. 5 min. afkoelen tot kamertemperatuur.
Snijd ondertussen de bananen in schuine plakken van ca. een ½ cm dik. Verdeel de kwark over kommen. Verdeel de banaan erover en bestrooi met de pangranola.
Kwark met banaan, blauwe bessen en pangranola
Deze kwark met banaan, blauwe bessen en pangranola geeft je genoeg energie voor de rest van de ochtend.
null personen
380 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de kwark met de blauwe bessen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de havermout ca. 6 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.
Hak ondertussen de amandelen grof en voeg samen met de rozijnen en kaneel de laatste 2 min. toe aan de havermout (pangranola). Roer de pindakaas erdoor en laat op een bord in ca. 5 min. afkoelen tot kamertemperatuur.
Snijd ondertussen de bananen in schuine plakken van ca. een ½ cm dik. Verdeel de kwark over kommen. Verdeel de banaan erover en bestrooi met de pangranola.
bereidingstip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g magere kwark
200 g diepvries blauwe bessen
1 el milde olijfolie
40 g Biologisch volkoren havermout grof
40 g ongebrande amandelen
25 g rozijnen
½ tl gemalen kaneel
1½ el AH 100% pindakaas naturel
2 bananen