Kwark met banaan, blauwe bessen en pangranola
bewaar
bewaar

Kwark met banaan, blauwe bessen en pangranola

Deze kwark met banaan, blauwe bessen en pangranola geeft je genoeg energie voor de rest van de ochtend.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Meng de kwark met de blauwe bessen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de havermout ca. 6 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.

Hak ondertussen de amandelen grof en voeg samen met de rozijnen en kaneel de laatste 2 min. toe aan de havermout (pangranola). Roer de pindakaas erdoor en laat op een bord in ca. 5 min. afkoelen tot kamertemperatuur.

Snijd ondertussen de bananen in schuine plakken van ca. een ½ cm dik. Verdeel de kwark over kommen. Verdeel de banaan erover en bestrooi met de pangranola.

bereidingstipMaak een dubbele hoeveelheid pangranola en gebruik dit bij het ontbijt ‘yoghurt met appel en pangranola’. Bewaar de granola in een goed afgesloten pot.
variatietipIn plaats van zelfgemaakte pangranola kun je ook geroosterde muesli zaden of geroosterde muesli aardbei gebruiken, als je dat over hebt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kwark met banaan, blauwe bessen en pangranola

Deze kwark met banaan, blauwe bessen en pangranola geeft je genoeg energie voor de rest van de ochtend.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig