Vegetarische wraps van de BBQ
bewaar
bewaar

Vegetarische wraps van de BBQ

Deze makkelijke vegetarische wraps zijn ook heerlijk met wat zure room of guacamole!

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snijd de bosuitjes in ringen. Spoel de bonen onder koud stromend water.

Bestrijk elke wrap met 2 el salsa.Verdeel achtereenvolgens de kaas, bosui en bonen over de wraps. Rol de wraps op.

Doe 2 wraps in de visklem. Leg de klem 6-8 min. op de barbecue, zodat de kaas smelt en er grillstrepen ontstaan. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel. Haal uit de klem en serveer direct. Gril de andere wraps op dezelfde manier.

combinatietipLekker met zure room en guacamole.
variatietipLiever iets minder pittig? Neem dan in plaats van de red Mexican salsa de salsa mild.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische wraps van de BBQ

Deze makkelijke vegetarische wraps zijn ook heerlijk met wat zure room of guacamole!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig