Vegetarische wraps van de BBQ
Deze makkelijke vegetarische wraps zijn ook heerlijk met wat zure room of guacamole!
Aan de slag
Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snijd de bosuitjes in ringen. Spoel de bonen onder koud stromend water.
Bestrijk elke wrap met 2 el salsa.Verdeel achtereenvolgens de kaas, bosui en bonen over de wraps. Rol de wraps op.
Doe 2 wraps in de visklem. Leg de klem 6-8 min. op de barbecue, zodat de kaas smelt en er grillstrepen ontstaan. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel. Haal uit de klem en serveer direct. Gril de andere wraps op dezelfde manier.
Vegetarische wraps van de BBQ
Deze makkelijke vegetarische wraps zijn ook heerlijk met wat zure room of guacamole!
bijgerecht
null personen
425 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snijd de bosuitjes in ringen. Spoel de bonen onder koud stromend water.
Bestrijk elke wrap met 2 el salsa.Verdeel achtereenvolgens de kaas, bosui en bonen over de wraps. Rol de wraps op.
Doe 2 wraps in de visklem. Leg de klem 6-8 min. op de barbecue, zodat de kaas smelt en er grillstrepen ontstaan. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel. Haal uit de klem en serveer direct. Gril de andere wraps op dezelfde manier.
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bosuitjes
400 g zwarte bonen in blik
4 grote tortillawraps
8 el red Mexican salsa
150 g geraspte cheddar
Dit heb je nodig
barbecue
visklem