Mexicaanse tortilla's van de bbq
We gebruiken de barbecue eigenlijk veel te weinig. Je kunt er bijvoorbeeld ook deze heerlijke tortilla's op bereiden.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Pers de limoenen uit en meng het sap met de honing. Doe de gesneden rodekool in een schaaltje en meng de limoen-honingdressing erdoor. Laat staan tot gebruik.
Doe de zwarte bonen en mais in een zeef, spoel af en doe in een steelpan samen met de barbecuesaus. Verwarm 5 min. op laag vuur.
Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakjes.
Gril de tortilla’s 1 min. op de barbecue, keer halverwege. Leg ze op een schaal en verdeel de warme bonen, rodekoolsalade en avocado erover.
Mexicaanse tortilla's van de bbq
We gebruiken de barbecue eigenlijk veel te weinig. Je kunt er bijvoorbeeld ook deze heerlijke tortilla's op bereiden.
bijgerecht
null personen
480 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Pers de limoenen uit en meng het sap met de honing. Doe de gesneden rodekool in een schaaltje en meng de limoen-honingdressing erdoor. Laat staan tot gebruik.
Doe de zwarte bonen en mais in een zeef, spoel af en doe in een steelpan samen met de barbecuesaus. Verwarm 5 min. op laag vuur.
Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakjes.
Gril de tortilla’s 1 min. op de barbecue, keer halverwege. Leg ze op een schaal en verdeel de warme bonen, rodekoolsalade en avocado erover.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 limoenen
1 el honing
300 g gesneden rodekool
400 g zwarte bonen in blik
150 g maiskorrels in blik
75 ml Guru original BBQ sauce
1 eetrijpe avocado
8 gordita's
Dit heb je nodig
barbecue