Kip-aardappelstoof met kerrie, tomatenblokjes, sperziebonen en rotivellen
bewaar
bewaar

Kip-aardappelstoof met kerrie, tomatenblokjes, sperziebonen en rotivellen

Je gelooft het bijna niet maar deze kruidige kip-aardappelstoof is hartstikke gezond!

25 min. bereiden / 20 min. wachten

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aubergine in stukken van ca. 2 cm. Verhit de helft van de olie in een pan met dikke bodem en bak de aubergine 5 min. op hoog vuur goudbruin en gaar. Schep uit de pan op een bord en houd apart.

Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn. Snijd elk stuk kipdijfilet in vieren. Schil de aardappelen en snijd in stukken van 1 cm.

Verhit de rest van de olie in de pan met dikke bodem en fruit de ui en knoflook met de masalakruiden 2 min. op middelhoog vuur.

Voeg de kip toe en bak 3 min. mee. Voeg de aardappel, aubergine, tomatenblokjes en het water toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 30 min. zachtjes sudderen met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Pel en prak met een vork. Kook ondertussen de sperziebonen 5 min. Bereid de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verdeel de tortilla’s over de borden en verdeel de aardappelcurry met boontjes erover. Verdeel het eikruim erover en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip-aardappelstoof met kerrie, tomatenblokjes, sperziebonen en rotivellen

Je gelooft het bijna niet maar deze kruidige kip-aardappelstoof is hartstikke gezond!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig