Geitenkaastruffels
Het kerstdiner inluiden doe je met deze zelfgemaakte geitenkaastruffels in drie smaken: rozemarijn, hazelnoot en gedroogde cranberry's.
Aan de slag
Rol elk geitenkaasschijfje met vochtige handen tot een kleine balletje, zodat je 12 balletjes hebt. Leg ze op een bord en laat ze 10 min. in de koelkast opstijven.
Snijd ondertussen de gedroogde cranberry’s, hazelnoten en de naaldjes van de takjes rozemarijn fijn. Rol 4 balletjes door de cranberry, 4 balletjes door de hazelnoot en 4 balletjes door de rozemarijn.
Geitenkaastruffels
Het kerstdiner inluiden doe je met deze zelfgemaakte geitenkaastruffels in drie smaken: rozemarijn, hazelnoot en gedroogde cranberry's.
null porties
75 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rol elk geitenkaasschijfje met vochtige handen tot een kleine balletje, zodat je 12 balletjes hebt. Leg ze op een bord en laat ze 10 min. in de koelkast opstijven.
Snijd ondertussen de gedroogde cranberry’s, hazelnoten en de naaldjes van de takjes rozemarijn fijn. Rol 4 balletjes door de cranberry, 4 balletjes door de hazelnoot en 4 balletjes door de rozemarijn.
combinatietip:
bewaartip:
achtergrondinfo:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g geitenkaas schijfjes
50 g gedroogde cranberry's
30 g hazelnoten
2 takjes verse rozemarijn