Mini-romanesco met tomaat en kappertjes
(Bijna) elk gerecht wordt beter van kappertjes en dat geldt uiteraard ook voor deze romanesco met tomaatjes.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de mini-romanesco's over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de helft van de olijfolie, schep om en rooster ca. 25 min. in het midden van de oven.
Halveer de tomaatjes en leg na 10 min. bij de mini-romanesco op de bakplaat. Besprenkel met de rest van de olijfolie, bestrooi met peper en zout en hussel alles om. Zet de bakplaat nog 15 min. terug. Snijd ondertussen de kappertjes en de peterselie fijn. Haal de groenten uit de oven en meng met de kappertjes en peterselie.
Mini-romanesco met tomaat en kappertjes
(Bijna) elk gerecht wordt beter van kappertjes en dat geldt uiteraard ook voor deze romanesco met tomaatjes.
bijgerecht
null personen
115 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de mini-romanesco's over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de helft van de olijfolie, schep om en rooster ca. 25 min. in het midden van de oven.
Halveer de tomaatjes en leg na 10 min. bij de mini-romanesco op de bakplaat. Besprenkel met de rest van de olijfolie, bestrooi met peper en zout en hussel alles om. Zet de bakplaat nog 15 min. terug. Snijd ondertussen de kappertjes en de peterselie fijn. Haal de groenten uit de oven en meng met de kappertjes en peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 mini-romanesco
2 el milde olijfolie
250 g cherrytomaten
2 el kappertjes
7½ g verse platte peterselie
Dit heb je nodig
bakpapier