Romanesco met hazelnoten
Romanesco + hazelnoten = het ultime bijgerecht
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 6 min. goudbruin. Neem uit de pan, laat afkoelen op een bord en hak grof.
Snijd de romanesco in roosjes en kook in 6 min. beetgaar. Snijd ondertussen de peterselie fijn en meng door de dressing. Snijd de rucola grof.
Giet de romanesco af en laat goed uitlekken. Schep de nog warme groente om met de dressing en versgemalen peper, zo kunnen de smaken er goed intrekken. Schep vervolgens om met de rucola en bestrooi met de hazelnoten.
Romanesco met hazelnoten
Romanesco + hazelnoten = het ultime bijgerecht
bijgerecht
null personen
215 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 6 min. goudbruin. Neem uit de pan, laat afkoelen op een bord en hak grof.
Snijd de romanesco in roosjes en kook in 6 min. beetgaar. Snijd ondertussen de peterselie fijn en meng door de dressing. Snijd de rucola grof.
Giet de romanesco af en laat goed uitlekken. Schep de nog warme groente om met de dressing en versgemalen peper, zo kunnen de smaken er goed intrekken. Schep vervolgens om met de rucola en bestrooi met de hazelnoten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g hazelnoten
1 romanesco
15 g verse platte peterselie
90 g remia salata dressing
85 g rucola