Volkorenbol met camembert, rozijnen en walnoten
bewaar
bewaar

Volkorenbol met camembert, rozijnen en walnoten

Gek op hartig, maar ook op zoet? Het hartige van de camembert gaat perfect samen met het zoete van de rozijnen.

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Laat de rozijnen wellen in warm water en snijd de camembert in plakken. Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak de walnoten grof.

Snijd de broodjes open en beleg de onderste helft met de camembert. Verdeel de rozijnen, walnoten en tijm erover. Bestrooi met peper en dek af met de bovenkant van het broodje en bak ca. 10 min boven in de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenbol met camembert, rozijnen en walnoten

Gek op hartig, maar ook op zoet? Het hartige van de camembert gaat perfect samen met het zoete van de rozijnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig