Volkorenbol met camembert, rozijnen en walnoten
Gek op hartig, maar ook op zoet? Het hartige van de camembert gaat perfect samen met het zoete van de rozijnen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Laat de rozijnen wellen in warm water en snijd de camembert in plakken. Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak de walnoten grof.
Snijd de broodjes open en beleg de onderste helft met de camembert. Verdeel de rozijnen, walnoten en tijm erover. Bestrooi met peper en dek af met de bovenkant van het broodje en bak ca. 10 min boven in de oven.
Volkorenbol met camembert, rozijnen en walnoten
Gek op hartig, maar ook op zoet? Het hartige van de camembert gaat perfect samen met het zoete van de rozijnen.
null personen
515 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Laat de rozijnen wellen in warm water en snijd de camembert in plakken. Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak de walnoten grof.
Snijd de broodjes open en beleg de onderste helft met de camembert. Verdeel de rozijnen, walnoten en tijm erover. Bestrooi met peper en dek af met de bovenkant van het broodje en bak ca. 10 min boven in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g rozijnen
176 g camembert 45+
5 g verse tijm
50 g ongebrande walnoten
4 bakkersbolllen waldkorn