Hasselbackstokbrood met camembert en truffel
Met camembert en truffel wordt eigenlijk alles lekkerder, een vers stokbrood helemaal.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood met een broodmes in 16 schuine plakjes, maar snijd het brood niet helemaal door: de onderkant blijft één geheel. Leg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de camembert in 16 plakjes. Besmeer de inkepingen van het stokbrood met de tapenade en verdeel de camembert ertussen. Bak het brood 8 min. in het midden van de oven. Serveer warm.
Stokbrood met camembert en truffel
Instructievideo - 00:16 min.
Hasselbackstokbrood met camembert en truffel
Met camembert en truffel wordt eigenlijk alles lekkerder, een vers stokbrood helemaal.
null personen
235 kcal
10 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood met een broodmes in 16 schuine plakjes, maar snijd het brood niet helemaal door: de onderkant blijft één geheel. Leg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de camembert in 16 plakjes. Besmeer de inkepingen van het stokbrood met de tapenade en verdeel de camembert ertussen. Bak het brood 8 min. in het midden van de oven. Serveer warm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rustiek stokbrood meergranen
250 g camembert 45+
80 g Sulpizio truffelpaddenstoelentapenade
Dit heb je nodig
bakpapier