Bosui-surimiomelet met chili, koriander en frisse komkommer
Een eiwitbommetje voor lunch? Daar zorgt deze omelet met surimi wel voor!
Aan de slag
Snijd de bosui in dunne ringen. Klop in een ruime kom de eieren los met de chilivlokken, peper en eventueel zout en voeg de bosui toe.
Verhit de olie in een koekenpan en schenk het eimengsel erin. Verdeel de surimi erover. Doe de deksel op de pan en laat in 8 min. op middelhoog vuur stollen.
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in dunne halve plakken. Pluk de blaadjes van de munt en snijd samen met de koriander fijn. Meng de komkommer met de kruiden en azijn. Breng op smaak met peper.
Snijd de omelet in 8 stukken en serveer met de frisse komkommersalade.
Bosui-surimiomelet met chili, koriander en frisse komkommer
Een eiwitbommetje voor lunch? Daar zorgt deze omelet met surimi wel voor!
null personen
350 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bosui in dunne ringen. Klop in een ruime kom de eieren los met de chilivlokken, peper en eventueel zout en voeg de bosui toe.
Verhit de olie in een koekenpan en schenk het eimengsel erin. Verdeel de surimi erover. Doe de deksel op de pan en laat in 8 min. op middelhoog vuur stollen.
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in dunne halve plakken. Pluk de blaadjes van de munt en snijd samen met de koriander fijn. Meng de komkommer met de kruiden en azijn. Breng op smaak met peper.
Snijd de omelet in 8 stukken en serveer met de frisse komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 bosuitjes
8 middelgrote eieren
½ tl chilivlokken
3 el milde olijfolie
300 g surimiflakes
1 komkommer
5 g verse munt
10 g verse koriander
2 el wittewijnazijn