Pico de gallo
Of je de pico de gallo nu als topping op guacamole, nachos, bij quesadilla’s, taco’s, burrito’s of tortillachips eet, deze saus past overal bij!
Aan de slag
Snijd de ui grof. Snijd de tomaten in blokjes van een ½ cm. Halveer de jalapeñopepers, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de koriander grof.
Pers de limoen uit. Meng de tomaat, ui, peper en koriander in een kom. Breng op smaak met het limoensap en het zout. Zet minimaal 30 min. afgedekt in de koelkast. Haal ca. 15 min. voor gebruik uit de koelkast.
Pico de gallo
Of je de pico de gallo nu als topping op guacamole, nachos, bij quesadilla’s, taco’s, burrito’s of tortillachips eet, deze saus past overal bij!
bijgerecht
null personen
30 kcal
10 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Snijd de ui grof. Snijd de tomaten in blokjes van een ½ cm. Halveer de jalapeñopepers, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de koriander grof.
Pers de limoen uit. Meng de tomaat, ui, peper en koriander in een kom. Breng op smaak met het limoensap en het zout. Zet minimaal 30 min. afgedekt in de koelkast. Haal ca. 15 min. voor gebruik uit de koelkast.
bereidingstip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
750 g romatomaten
2 jalapeñopepers
10 g verse koriander
1 limoen
½ tl zeezout