'Kapsalon' met vegetarische kipshoarma en salade
bewaar
bewaar

'Kapsalon' met vegetarische kipshoarma en salade

De late night favoriet kapsalon was de inspiratiebron voor deze vega versie met aardappelschijfjes i.p.v. friet.

25 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Verhit ⅓ van de olie in een grote hapjespan en bak de aardappelschijfjes 9 min. op middelhoog vuur en daarna nog 5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Verhit ondertussen ⅔ van de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kipshoarma in 4 min. goudbruin.

Schep de aardappelschijfjes in de aluminium (oven)schaal en schep de kipshoarma erop. Verdeel de kaas erover en zet ca. 10 min. in de oven.

Snijd ondertussen de komkommer in blokjes en de cherrytomaten in kwarten. Neem de schaal uit de oven en verdeel de sla, komkommer en tomaten erover. Besprenkel met de knoflooksaus.

variatietipIn plaats van vegan kipshoarma kun je ook 1 blik zwarte bonen (400 g) (per 4 personen) gebruiken. Deze hoef je niet mee te bakken.
combinatietipLekker met sambal.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

'Kapsalon' met vegetarische kipshoarma en salade

De late night favoriet kapsalon was de inspiratiebron voor deze vega versie met aardappelschijfjes i.p.v. friet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig