Stamppot boerenkool met geroosterde pompoen, spek en walnoten
bewaar
bewaar

Stamppot boerenkool met geroosterde pompoen, spek en walnoten

Boerenkoolstamp met een twist.

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in een ruime pan in 20 min. gaar. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak hierin de spekreepjes in 4-5 min. goudbruin en knapperig.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak hierin de spekreepjes in 4-5 min. goudbruin en knapperig. Verhit de melk in een steelpan. Stamp de aardappelen fijn met een pureestamper en roer de warme melk en de boter erdoor.

Zet de pan op laag vuur en meng het basisrecept geroosterde pompoen met boerenkool en walnoten erdoor. Stamp grof tot de pompoen een beetje geprakt is. Breng op smaak met peper en zout. Schep de stamppot op 4 borden en verdeel de spekreepjes erover.

bereidingstipZoek op de site naar 1195693 voor het basisrecept van 'geroosterde pompoen met boerenkool en walnoten'.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stamppot boerenkool met geroosterde pompoen, spek en walnoten

Boerenkoolstamp met een twist.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig