Gestoofde pompoen met puntpaprika en kidneybonen
bewaar
bewaar

Gestoofde pompoen met puntpaprika en kidneybonen

Een dagje geen vlees? Probeer deze pompoenstoof met paprika en kidneybonen. Voedzaam en boordevol groente. Daar word je warm van!

30 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de puntpaprika’s en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de paprika, pompoenstukjes en bonenkruiden 5 min. op middelhoog vuur.

Halveer ondertussen de tomaten en laat de rode kidneybonen uitlekken in een vergiet. Voeg de tomaten, kidneybonen en het hete water toe en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat in 20 min. op laag vuur stoven. Roer af en toe. Neem de laatste 5 min. de deksel van de pan.

Snijd ondertussen de peterselie fijn. Breng de stoof op smaak met zout, bestrooi met de peterselie en serveer met de yoghurt.

combinatietipLekker met zilvervliesrijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoofde pompoen met puntpaprika en kidneybonen

Een dagje geen vlees? Probeer deze pompoenstoof met paprika en kidneybonen. Voedzaam en boordevol groente. Daar word je warm van!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig