Taco’s met groente, kidneybonen en avocado
bewaar
bewaar

Taco’s met groente, kidneybonen en avocado

Left over groente? Rol ze op in een wrap en je hebt in een half uur een maaltje op tafel staan.

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

pittig

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de bloemkool en broccoli in stukken van 2-3 cm en meng met ⅔ van de olie. Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin.

Spoel ondertussen de bonen onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken in een vergiet. Verhit de rest van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de bonen met de komijn en eventueel zout ca. 5 min. Meng de yoghurt met de sriracha.

Verkruimel de feta. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de wraps met de srirachayoghurt. Verdeel de groenten, bonen, avocado, tomaat en feta over de wraps.

variatietip Iets minder pittig? Meng de yoghurt dan met ketchup in plaats van sriracha.
kookstaptipJe kunt met allerlei verschillende groente variëren, kijk wat er in jouw koelkast ligt. Zorg dat je ongeveer 600 gram groente per 4 personen hebt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Taco’s met groente, kidneybonen en avocado

Left over groente? Rol ze op in een wrap en je hebt in een half uur een maaltje op tafel staan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig