Panpizza met kidneybonen & gehakt
bewaar
bewaar

Panpizza met kidneybonen & gehakt

Chili con carne pizza style, klaar in een kwartiertje.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tomaten in blokjes en de bosui in ringetjes. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de tomaten, bosui en het limoensap door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de yoghurt met het limoenrasp. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt met de komijn 5 min. op middelhoog vuur. Doe de bonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Bak de laatste minuut de bonen mee met het gehakt. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het met een vork tot puree. Rasp de kaas.

Neem het gehakt uit de pan en houd afgedekt warm op een bord. Verhit nog een koekenpan en bak in elke pan één wrap 1 min. Keer om en verdeel de avocadopuree, het gehakt met bonen en de kaas erover. Verwarm nog 2 min. of totdat de kaas is gesmolten, eventueel met de deksel op de pan. Verdeel de tomatensalsa en limoenyoghurt erover en serveer direct.

algemeenDit recept is voor 2 personen, maar met 2 extra eters aan tafel verdubbel je gewoon de hoeveelheid ingrediënten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Panpizza met kidneybonen & gehakt

Chili con carne pizza style, klaar in een kwartiertje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig