Vegetarische lasagne met kidneybonen
bewaar
bewaar

Vegetarische lasagne met kidneybonen

Een heerlijk avondje Mexicaans, maar dan wel vegetarisch.

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de bonen en mais in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in halve ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de paprika 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes en het Mexicaans groentepannetje toe. Breng aan de kook en laat 5 min. op middelhoog vuur een beetje inkoken. Voeg de bonen en mais toe en verwarm nog 3 min. Breng op smaak met peper.

Rasp de cheddar. Verdeel een laagje bonen-tomatensaus over de bodem van de springvorm. Bedek met 1 wrap. Verdeel hier van de rest van de saus erover. Maak zo nog 2 lagen en bestrooi met de cheddar. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de lasagne te donker wordt. Serveer de sour cream erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische lasagne met kidneybonen

Een heerlijk avondje Mexicaans, maar dan wel vegetarisch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig