Pita met whipped feta, komkommer en oregano
bewaar
bewaar

Pita met whipped feta, komkommer en oregano

Watch me whip! Pureer feta met wat yoghurt, olie, oregano en aleppopeper. Daarna heb je de ultieme dip voor je komkommer.

5 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Rooster de pita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking in de broodrooster en laat afkoelen. Snijd in repen van ca. 2 cm breed. Verpak in aluminiumfolie.

Verkruimel ondertussen de feta en doe samen met de yoghurt, olie, oregano en Aleppopeper in de hoge beker en pureer met de staafmixer tot een egale luchtige spread (whipped feta). Verdeel over een schaal.

Halveer de komkommers in de lengte, snijd de pita in parten en serveer bij de whipped feta.

bewaartipMaak een dubbele hoeveelheid fetadip. Je kunt deze 2 dagen afgedekt in de koelkast bewaren.
combinatietipOok lekker om radijs, bleekselderij, tomaatjes en witlof in te dippen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pita met whipped feta, komkommer en oregano

Watch me whip! Pureer feta met wat yoghurt, olie, oregano en aleppopeper. Daarna heb je de ultieme dip voor je komkommer.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig