Kikkererwtensalade met selderij en augurk
bewaar
bewaar

Kikkererwtensalade met selderij en augurk

Vegan beleg maak je makkelijk zelf met deze kikkererwtensalade met selderij en augurk. Lekker op een cracker.

5 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken. Houd een paar takjes dille achter voor garnering en snijd de rest met de selderij fijn. Prak de kikkererwten grof met een vork en meng de kruiden, augurkenblokjes, 1 el augurkennat (per 2 personen) en de mayo erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Besmeer de crackers met de salade en garneer met de rest van de dille.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kikkererwtensalade met selderij en augurk

Vegan beleg maak je makkelijk zelf met deze kikkererwtensalade met selderij en augurk. Lekker op een cracker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig