Pastasalade met bietjes, augurk, dille en feta
Een klassieker bij de barbecue, maar ook lekker op een warme zomerdag zonder hete kolen.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Doe in een ruime schaal.
Snijd ondertussen de bietjes in parten en de bleekselderij in dunne boogjes. Laat de augurkenblokjes uitlekken. Snijd de feta in blokjes. Meng de zure room met de mayonaise en dille en breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng door de pasta. Voeg de biet, bleekselderij, augurk en feta toe en schep om.
Pastasalade met bietjes, augurk, dille en feta
Een klassieker bij de barbecue, maar ook lekker op een warme zomerdag zonder hete kolen.
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Doe in een ruime schaal.
Snijd ondertussen de bietjes in parten en de bleekselderij in dunne boogjes. Laat de augurkenblokjes uitlekken. Snijd de feta in blokjes. Meng de zure room met de mayonaise en dille en breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng door de pasta. Voeg de biet, bleekselderij, augurk en feta toe en schep om.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
500 g gekookte bieten
300 g bleekselderij
235 ml kleine Amsterdamse augurkenblokjes
200 g feta
125 g zure room
3 el mayonaise
1 el gevriesdroogde dille